Skip links

Photobooth huren voor je verjaardag

Leuk dat je een photobooth wilt huren voor je verjaardag

Wij leveren de leukste photobooth ervaring

Photobooth huren voor je verjaardag

Met een photobooth wordt het feest onvergetelijke gemaakt. Een photobooth huren geeft het feest een extra boost. Zoveel mogelijk selfies maken  met mooie props met familie, vrienden en kennissen. Een photobooth met oneindig veel prints mag daarom niet ontbreken op het feestje. Deze foto’s kun je laten voorzien van een kader met eigen unieke opdruk. Daardoor heb je altijd een tastbare herinnering. Je kunt de foto’s natuurlijk ook delen via instagram of facebook.

Als u een photobooth gaat huren voor uw feest, wilt u natuurlijk dat deze een prominente plaats in de ruimte krijgt. Een aparte ruimte inrichten kan natuurlijk ook. Zorg er wel voor dat de gasten de photobooth weten te vinden. Om genoeg leuke herinneringen te maken en te bewaren.

De fotospiegel van Photoboothexperience biedt:
  • Entertainment voor iedereen
  • Maakt mooie herinneringen
  • Plezier voor iedereen
  • Plezier voor iedereen
  • Mogelijkheid voor groepsfoto’s
  • Foto’s van hoge kwaliteit

Wij komen door heel Nederland waar u maar wilt!

Of is uw feestje in Den HaagUtrechtAmersfoort of Amsterdam? Ook daar kunnen wij een fotospiegel leveren.

Unieke animaties

Elke animatie is speciaal gemaakt om heldere en kleurrijke afbeeldingen te bieden die uw deelnemers zullen aanspreken. Deze animaties zijn klaar voor gebruik, afgestemd op specifieke evenementen.

Fotokaders

Wij kunnen de kader van de foto voorzien met uw eigen tekst of logo. Dit biedt de mogelijkheid om uw evenement onvergetelijk te maken en uw gasten een persoonlijk aandenken mee te geven.

Direct foto’s printen

Foto’s worden automatisch overgezet voor een onmiddellijke afdruk. Bij elk pakket heeft u beschikking tot onbeperkt aantal geprinte foto’s.

Vragen?

Heb je vragen? Mail ons dan naar info@photoboothexperience.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp op de website

Open chat
1
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?