Skip links

Photobooth huren voor een bedrijfsfeest

Huur een photobooth voor je bedrijfs even voor een unieke ervaring!

Photobooth huren voor een bedrijfsfeest

Op zoek naar een unieke en leuke toevoeging voor je bedrijfsfeest? Het huren van een photobooth is dé manier om een onvergetelijke avond te creëren voor jou en je collega’s. Photobooth Experience biedt diverse opties die perfect passen bij elk type bedrijfsfeest, van formele gala’s tot informele bedrijfsuitjes en of beurzen. In deze tekst bespreken we waarom een photobooth een geweldige keuze is, de verschillende soorten booths die beschikbaar zijn, en handige tips om het meeste uit je photobooth te halen.

Waarom een photobooth op je bedrijfsfeest?

Een photobooth zorgt voor vermaak en interactie onder de gasten. Het geeft collega’s de kans om samen plezier te hebben en mooie herinneringen vast te leggen. Hier zijn enkele redenen waarom een photobooth een must-have is voor je bedrijfsfeest:

 • Teambuilding: Fotohokjes stimuleren interactie en samenwerking, wat de teamgeest versterkt.
 • Entertainment: Of het nu gaat om serieuze foto's of grappige poses, een photobooth zorgt voor veel lachende gezichten.
 • Herinneringen: Gasten krijgen een tastbare herinnering mee naar huis, wat je bedrijfsfeest onvergetelijk maakt.

Wij leveren door heel Nederland!

Of je festival nu plaatsvindt in Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Amsterdam of ergens anders in Nederland, wij zorgen ervoor dat de photobooth op jouw gewenste locatie aanwezig is.

Neem vandaag nog contact met ons op en maak je festival compleet met een photobooth van Photoboothexperience!

Photobooth voor bedrijfsfeest

Photobooth huren voor een bedrijfsfeest: Onvergetelijke momenten vastleggen

Bij Photobooth Experience begrijpen we dat een bedrijfsfeest draait om teambuilding, plezier en het creëren van blijvende herinneringen. Onze photobooths bieden een perfecte manier om dit alles te realiseren. Met onze diverse opties en professionele begeleiding zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsfeest een groot succes wordt.

Professionele begeleiding tijdens het evenement

Onze photobooths worden geleverd met professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Onze vriendelijke medewerkers helpen bij het opzetten van de photobooth en assisteren je gasten bij het maken van de perfecte foto’s. We zorgen ervoor dat de photobooth tijdens het hele evenement soepel draait, zodat jij kunt ontspannen en genieten van het feest. Met onze deskundige hulp worden alle fotomomenten perfect vastgelegd.

Maatwerkopties voor jouw bedrijfsfeest

Bij Photobooth Experience bieden we verschillende maatwerkopties om ervoor te zorgen dat de photobooth perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en thema:

 • Op maat gemaakte fotokaders: Wij ontwerpen fotokaders die perfect passen bij het thema van je evenement. Integreer je bedrijfslogo, productafbeeldingen of slogans in het ontwerp voor een uniforme uitstraling en subtiele merkpromotie.
 • Branded achtergronden: Creëer speciale achtergronden die passen bij jouw branding of evenementthema. Van logo-walls tot productafbeeldingen, alles is mogelijk.
 • Foto’s als marketingtools: Voorzie de foto’s direct van branding en contactinformatie. Gasten nemen de foto’s mee naar huis, delen ze op social media en verspreiden zo jouw merkboodschap.
 • Social media integratie: Foto’s kunnen direct worden gedeeld op social media kanalen zoals Instagram, Facebook en Twitter. Voeg unieke hashtags en geotags toe voor meer exposure.

Onbeperkt foto's afdrukken

Met onze fotopaal kunnen je gasten onbeperkt foto’s maken en deze direct afdrukken. Of het nu gaat om hilarische selfies, gekke poses of gezellige groepsfoto’s, iedereen kan hun favoriete momenten vastleggen en direct een fysieke herinnering mee naar huis nemen. De mogelijkheid om onbeperkt foto’s te printen bevordert de creativiteit en zorgt ervoor dat er talloze waardevolle herinneringen worden gecreëerd die je gasten voor altijd zullen koesteren.

Delen op social media

Met onze fotopaal kunnen je gasten niet alleen ter plekke plezier hebben, maar ook hun favoriete momenten direct delen op social media. Of het nu gaat om Instagram, Facebook, Twitter of andere populaire platforms, het delen van foto’s van je evenement is eenvoudig. Voeg een leuke hashtag toe om alles bij elkaar te houden en laat iedereen deel uitmaken van de vreugde van je bedrijfsfeest.

Flexibele huuropties

Bij Photobooth Experience bieden we flexibele huurperiodes die passen bij jouw behoeften. Of je nu een paar uur wilt huren voor een intieme bijeenkomst of de photobooth de hele dag wilt hebben voor een groter feest, wij passen ons aan jouw schema aan. We bieden ook opties voor meerdere photobooths, zodat je bij grote evenementen meerdere fotopunten kunt creëren en wachttijden kunt verminderen. Neem contact met ons op om de beschikbare huuropties te bespreken en wij zorgen ervoor dat de photobooth perfect aansluit op jouw evenement.

De pret begint met onze photobooth op jouw bedrijfsfeest!

Maak jouw bedrijfsfeest onvergetelijk met onze fantastische photobooth! Voeg een extra laag plezier toe aan je evenement met diverse props en accessoires. Lachende gezichten en hilarische momenten zijn gegarandeerd met onze stick props en achtergrondopties. Leg de vreugde van jouw bedrijfsfeest vast en creëer kostbare herinneringen met

Waarom kiezen voor onze bedrijfsfeest photobooth?
 • Interactief en leuk: Onze photobooth zorgt voor interactie en plezier onder de collega’s.
 • Unieke fotokaders en achtergronden: Op maat gemaakte fotokaders en branded achtergronden promoten jouw merk of thema.
 • Onbeperkt foto’s afdrukken: Gasten kunnen zoveel foto’s maken en afdrukken als ze willen.
 • Direct delen op social media: Maak het makkelijk voor je collega’s om hun feestervaring te delen op Instagram, Facebook, Twitter, en meer.
 • Kleurrijke en diverse props: Onze accessoires voegen een extra laag plezier en creativiteit toe.
 • Professionele begeleiding: Onze vriendelijke medewerkers helpen bij het opzetten en assisteren de gasten, zodat alles soepel verloopt.
Photobooth voor bedrijfsfeest huren

Maak jouw bedrijfsfeest compleet!

Maak jouw bedrijfsfeest compleet! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en huur onze photobooth voor jouw bedrijfsfeest. Creëer een onvergetelijke ervaring voor jouw collega’s en zorg voor blijvende herinneringen!

Unieke animaties

Elke animatie is speciaal gemaakt om heldere en kleurrijke afbeeldingen te bieden die uw deelnemers zullen aanspreken. Deze animaties zijn klaar voor gebruik, afgestemd op specifieke evenementen.

Fotokaders

Wij kunnen de kader van de foto voorzien met uw eigen tekst of logo. Dit biedt de mogelijkheid om uw evenement onvergetelijk te maken en uw gasten een persoonlijk aandenken mee te geven.

Direct foto’s printen

Foto’s worden automatisch overgezet voor een onmiddellijke afdruk. Bij elk pakket heeft u beschikking tot onbeperkt aantal geprinte foto’s.

Vragen?

Heb je vragen? Mail ons dan naar info@photoboothexperience.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp op de website

Open chat
1
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?