Skip links

Photobooth huren voor je Gender reveal

 
Leuk dat je een photobooth wilt huren voor je gender reveal
 

Beleef de leukste Photobooth ervaring bij je Gender Reveal

Het organiseren van een gender reveal is een fantastische manier om het geslacht van je aanstaande baby op een unieke wijze te onthullen. Met de fotospiegel van Photobooth Experience leg je dit bijzondere moment vast, waarbij onthuld wordt of het een jongen of een meisje wordt. Deze foto’s bieden een blijvende herinnering aan deze speciale dag en zijn een prachtig bedankje voor familie en vrienden.

Photobooth Experience biedt de mogelijkheid om de fotokaders te personaliseren met je eigen ontwerp, logo en/of tekst, wat elke foto nog persoonlijker maakt. Onze photobooth zorgt voor entertainment voor iedereen en is eenvoudig te bedienen, waardoor vrienden en familie moeiteloos mooie en dierbare herinneringen kunnen creëren.

De fotospiegel van Photoboothexperience biedt:

 • Entertainment voor iedereen
 • Maakt mooie herinneringen
 • Plezier voor alle leeftijden
 • Mogelijkheid voor groepsfoto’s
 • Foto’s van hoge kwaliteit

Wij zijn beschikbaar door heel Nederland, dus of je feest nu in Den Haag, Utrecht, Amersfoort, of Amsterdam is, wij zorgen dat de fotospiegel op tijd en klaar voor gebruik is op jouw locatie.

Boek vandaag nog en maak je gender reveal onvergetelijk met de charmante toevoeging van onze photobooth!

Photobooth gender reveal

Professionele begeleiding

Onze gender reveal photobooth wordt geleverd met professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Onze vriendelijke medewerkers zullen aanwezig zijn om te helpen bij het opzetten van de photobooth en assisteren bij het maken van foto’s door je gasten. Zij zorgen ervoor dat de photobooth gedurende het hele evenement soepel functioneert. Met onze deskundige hulp kun jij ontspannen en volop genieten van het feest, terwijl wij ervoor zorgen dat alle bijzondere momenten perfect worden vastgelegd.

Wat is een Gender reveal precies?

Een gender reveal is een feestelijke gelegenheid waarbij het geslacht van een ongeboren baby op een creatieve en vaak spectaculaire wijze wordt onthuld aan familie en vrienden. De methoden voor deze onthulling kunnen zeer gevarieerd zijn, van het openen van een doos met gekleurde ballonnen die de lucht in vliegen tot het aansnijden van een speciaal bereide taart waarvan de binnenkant de kleur heeft die het geslacht van de baby symboliseert. Andere populaire methoden omvatten het laten ontploffen van een confettikanon of het gebruik van rookbommen die roze of blauwe rook afgeven, wat zorgt voor een visueel verbluffend en onvergetelijk moment tijdens het feest.

Waarom een Photobooth huren voor je Gender Reveal?

Het huren van een photobooth voor je gender reveal voegt een leuke en interactieve dimensie toe aan je evenement. Het stelt gasten in staat om hun opwinding en reacties op de onthulling vast te leggen, wat zorgt voor blijvende herinneringen. Photobooths zijn ook geweldig om iedereen betrokken en vermaakt te houden tijdens het evenement.

Maatwerk

Bij Photobooth Experience begrijpen we dat elke gender reveal uniek is. Daarom bieden we diverse personalisatie opties om ervoor te zorgen dat de photobooth perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en thema. Of je nu een bepaald kleurenschema hebt of speciale achtergronden wilt, wij staan klaar om jouw evenement om te toveren tot een niet te vergeten ervaring.

Onbeperkt foto's afdrukken

Bij onze gender reveal photobooth kunnen je gasten zoveel foto’s maken als ze willen, die ze direct kunnen afdrukken. Dit biedt een fantastische manier om het evenement te herinneren door middel van grappige selfies, verrassende poses of liefdevolle groepsfoto’s. Met onbeperkt printen kunnen je gasten creatief zijn en herinneringen maken die ze voor altijd zullen koesteren.

Wat zijn leuke props om te gebruiken?

Voor een gender reveal zijn thematische props zoals ‘Team Boy’ en ‘Team Girl’ borden, roze en blauwe hoedjes, snorren en lippen, en andere speelse accessoires die het thema van het feest benadrukken ideaal. we hebben ook verschillende achtergronden om nog meer sfeer te creëren. Deze props voegen een extra laag plezier toe en zijn perfect voor het maken van memorabele foto’s.

Delen op de socials

Met onze gender reveal photobooth kunnen je gasten niet alleen ter plekke genieten; ze kunnen hun favoriete momenten ook direct delen op social media zoals Instagram, Facebook, Twitter of andere platforms. Dit maakt het delen van de vreugde van je gender reveal gemakkelijker dan ooit. Voeg een leuke hashtag toe om alle berichten bij elkaar te houden.

Flexibele huurperiodes

Wij begrijpen dat elke Gender reveal anders is. Daarom bieden we flexibele huurperiodes aan die passen bij jouw behoeften. Of je nu een paar uur wilt huren voor een intieme bijeenkomst of de photobooth de hele dag wilt hebben voor een groter feest. Wij passen ons aan jouw schema aan.

Neem contact met ons op om de beschikbare huuropties te bespreken. Daarna zullen wij dit voor jouw feestje inplannen. Dit om het perfect af te stemmen op je schema.

Laat het plezier losbarsten met onze photobooth op je gender reveal party!

 • Maak je gender reveal onvergetelijk met onze aantrekkelijke photobooth!
 • Voeg een extra dosis plezier toe aan je feest met onze unieke photobooth props.
 • Gegarandeerd lachende gezichten met onze speciale ‘Team Boy’ of ‘Team Girl’ stick props!
 • Leg de opwinding en verrassing van je gender reveal vast met onze fotogenieke props.
 • Breng kleur en leven in je evenement met onze levendige photobooth props.
 • Creëer blijvende herinneringen met onze veelzijdige photobooth op je gender reveal.

Klaar om de onthulling van het geslacht van je baby een extra feestelijk tintje te geven? Reserveer vandaag nog onze photobooth voor je gender reveal party! Met onze unieke props en state-of-the-art fototechnologie garanderen we niet alleen plezier en gelach, maar ook prachtige herinneringen die je voor altijd zult koesteren. Neem contact met ons op om jouw evenement te plannen en laat ons helpen om jouw speciale moment onvergetelijk te maken. Mis deze kans niet om je gender reveal te verlevendigen, boek nu je photobooth!

Unieke animaties

Elke animatie is speciaal gemaakt om heldere en kleurrijke afbeeldingen te bieden die uw deelnemers zullen aanspreken. Deze animaties zijn klaar voor gebruik, afgestemd op specifieke evenementen.

Fotokaders

Wij kunnen de kader van de foto voorzien met uw eigen tekst of logo. Dit biedt de mogelijkheid om uw evenement onvergetelijk te maken en uw gasten een persoonlijk aandenken mee te geven.

Direct foto’s printen

Foto’s worden automatisch overgezet voor een onmiddellijke afdruk. Bij elk pakket heeft u beschikking tot onbeperkt aantal geprinte foto’s.

Vragen?

Heb je vragen? Mail ons dan naar info@photoboothexperience.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp op de website

Open chat
1
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?