Photobooth huren voor je Bruiloft

Leuk dat je een photobooth wilt huren voor je bruiloft

Wij leveren de leukste photobooth ervaring

Je hebt het weleens vaker gezien op een bruiloft of evenement een photobooth! Een echte entertainer voor op een bruiloft! Gierende gasten met de gekste foto’s die gemaakt worden, als de bar open is en het wordt later hoe gekker de foto worden.

Bij ons krijgt u altijd de goedkoopste huurprijs, inclusief:

  • Onbeperkt printen
  • Fotokader gepersonaliseerd
  • Props

Wilt u een fotobooth huren maar is het niet in Almere?
Wij komen door heen Nederland waar u maar wilt!

Of is uw feestje in Den HaagUtrecht, Amersfoort of Amsterdam? Ook daar kunnen wij een fotospiegel leveren.

Unieke animaties

Elke animatie is speciaal gemaakt om heldere en kleurrijke afbeeldingen te bieden die uw deelnemers zullen aanspreken. Deze animaties zijn klaar voor gebruik, afgestemd op specifieke evenementen en worden zelfs aangeboden in verschillende talen.

Fotokaders

Wij kunnen de kader van de foto voorzien met uw eigen tekst of logo. Dit biedt de mogelijkheid om uw evenement onvergetelijk te maken en uw gasten een persoonlijk aandenken mee te geven.

Meertalig

Animaties trekken een breed scala aan populaties aan met verschillende taalopties om uit te kiezen.

Volledig aanpasbaar

Een geweldig element van de Photobooth is de mogelijkheid om alle aspecten van het glamoureuze scherm rechtstreeks vanuit de software te bedienen. U kunt het patroon, de snelheid van het patroon en zelfs de kleur van de lichten gemakkelijk aanpassen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om verschillende patronen in te stellen voor verschillende effecten.

Teken- & Personaliseerfunctie

Een van de meest opwindende functies van de Photobooth is de optionele ingebouwde Teken & Personaliseerfunctie. Dit biedt de mogelijk om de aandenken te uniek en interactief te personaliseren. “Multi-Touch Support”, waarmee maximaal 6 deelnemers tegelijkertijd creatief kunnen worden

Direct foto’s printen

Foto’s worden automatisch overgezet voor een onmiddellijke afdruk. Bij elke pakket heeft u beschikking tot onbeperkt aantal geprinte foto’s.