Skip links

Photobooth huren voor je Bruiloft

Leuk dat je een photobooth wilt huren voor een bruiloft

Wij leveren de leukste photobooth ervaring

Photobooth huren voor je bruiloft

Een fotopaal, fotospiegel of 360 spinner photobooth huren voor je bruiloft is een geweldige manier om de speciale momenten van jullie grote dag vast te leggen. Of je nu in AmsterdamRotterdamUtrecht of een andere grote Nederlandse stad trouwt, een photobooth voegt plezier en entertainment toe aan het evenement. vrienden kunnen de foto meenemen als bedankje. Photoboothexperience biedt de mogelijkheid om de fotokader te personaliseren met uw eigen ontwerp, logo en/of tekst.

De photobooth zorgt voor entertainment. Het apparaat is eenvoudig te bedienen. Interesse in een fotospiegel huren?

Photobooth huren in Nederland

Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of een andere grote Nederlandse stad trouwt, er zijn tal van bedrijven die photobooths verhuren voor bruiloften. Wij hebben veel ervaring voor het leveren van bruiloften photobooth.

Photoboothexperience

Waarom een photobooth?

Een photobooth is niet alleen leuk voor de gasten, maar biedt ook verschillende voordelen voor het bruidspaar. Hier zijn een aantal redenen waarom het huren van een photobooth de moeite waard is:

 • Plezier en herinneringen: Gasten kunnen onbeperkt foto’s nemen met verschillende accessoires en poses. Dit zorgt voor hilarische en kostbare herinneringen die nog jarenlang gekoesterd kunnen worden.
 • Gastenboek alternatief: In plaats van alleen namen in een traditioneel gastenboek te laten schrijven, kunnen gasten hun foto’s inplakken en hier persoonlijke boodschappen bij schrijven. Zo heb je direct na de bruiloft al een uniek gastenboek vol mooie foto’s.
 • IJsbreker: Een photobooth creëert een ontspannen en informele sfeer, waardoor gasten gemakkelijker met elkaar in gesprek raken. Dit helpt om de sfeer op de bruiloft te verhogen.

Photobooth opties

Er zijn verschillende opties beschikbaar bij het huren van een photobooth voor je bruiloft:

 • Fotopaal: Een fotopaal is een vrijstaande paal met een camera en touchscreenscherm. Gasten kunnen eenvoudig foto’s maken en direct afdrukken.
 • Fotospiegel: Een fotospiegel bruiloft is een interactieve spiegel. Hierin kunnen gasten zichzelf zien terwijl ze foto’s maken. Dit voegt een extra element van plezier toe aan de ervaring.
 • 360 spinner video booth: De leukste 360 photobooth ervaring!
 • Photobooth props: zoals grappige hoeden, snorren, brillen en andere accessoires. Deze voegen een speels element toe aan de foto's die gasten maken in de photobooth. Ze moedigen mensen aan om zich te verkleden en zich creatief uit te leven. Hierdoor komen de foto's nog leuker en memorabeler uit.
 • Voeg een speels tintje toe aan je bruiloft met een photobooth props bruiloft.
 • Maak je gastenboek extra bijzonder met foto's voor de gastenboek bruiloft photobooth.
 • Maak je bruiloft nog leuker door een photobooth bruiloft huren.
 • Huur onze magic mirror voor 24 uur plezier op je bruiloft.
 • Ontdek onze photobooths en laat jouw wensen uitkomen.
Roze Bloemen Canvas
Foto Bij Zwembad

Photobooth huren in Nederland

Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of een andere grote Nederlandse stad trouwt, er zijn tal van bedrijven die photobooths verhuren voor bruiloften. Wij hebben veel ervaring voor het leveren van photobooths bij bruiloften.

Maak je speciale dag magisch met onze magische fotospiegel. Plan een fotobooth bruiloft en leg onvergetelijke momenten vast. Ontdek onze uitgebreide selectie photo booth props voor jouw bruiloft.

Conclusie

Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of een andere grote Nederlandse stad trouwt, er zijn tal van bedrijven die photobooths verhuren voor bruiloften. Wij hebben veel ervaring voor het leveren van photobooths bij bruiloften.

Als je op zoek bent naar een leuke en memorabele toevoeging aan je bruiloft, overweeg dan zeker het huren van een photobooth. Met verschillende opties zoals fotopalen, fotospiegels en gepersonaliseerde fotokaders, kunnen jullie als bruidspaar ervoor zorgen dat jullie gasten zich vermaken en met mooie herinneringen naar huis gaan. Vergeet niet om online te zoeken naar betrouwbare websites waar je een photobooth kunt huren voor je bruiloft! Huur een fotospiegel voor een unieke toevoeging aan je bruiloft.

Met een photobooth wordt  uw bruiloft onvergetelijke gemaakt. Een photobooth huren geeft uw bruiloft een extra boost. Zoveel mogelijk selfies maken  met mooie props met familie, vrienden en kennissen. Een photobooth met oneindig veel prints mag daarom niet ontbreken op een bruiloft. Deze foto’s kun je laten voorzien van een fotokader met eigen unieke opdruk. Daardoor heb je altijd een tastbare herinnering. Je kunt de foto’s natuurlijk ook delen via instagram of facebook. Geniet van onbeperkt printen met onze fotospiegel photobooth. Deel je geluk op sociale media met onze magische magic mirror.

Als u een photobooth gaat huren voor uw bruiloft, wilt unatuurlijk dat deze een prominente plaats in de ruimte krijgt. Een aparte ruimte inrichten kan natuurlijk ook. Zorg er wel voor dat de gasten de photobooth weten te vinden. Om genoeg leuke herinneringen te maken en te bewaren. Alle foto’s worden achteraf digitaal verstuurd.

Rol de rode loper uit voor je gasten en laat ze stralen voor de fotospiegel.

Bloemen Kroon Effect
Fotospiegel huren Photobooth Gold

De fotospiegel van Photoboothexperience biedt

 • Entertainment voor iedereen
 • Maakt mooie herinneringen
 • Plezier voor iedereen
 • Mogelijkheid voor groepsfoto’s
 • Foto’s van hoge kwaliteit

Wij komen door heen Nederland waar u maar wilt!

Of is uw feestje in Den HaagUtrechtAmersfoort of Amsterdam? Ook daar kunnen wij een fotospiegel leveren.

Unieke animaties

Elke animatie is speciaal gemaakt om heldere en kleurrijke afbeeldingen te bieden die uw deelnemers zullen aanspreken. Deze animaties zijn klaar voor gebruik, afgestemd op specifieke evenementen.

Fotokaders

Wij kunnen de kader van de foto voorzien met uw eigen tekst of logo. Dit biedt de mogelijkheid om uw evenement onvergetelijk te maken en uw gasten een persoonlijk aandenken mee te geven.

Direct foto’s printen

Foto’s worden automatisch overgezet voor een onmiddellijke afdruk. Bij elk pakket heeft u beschikking tot onbeperkt aantal geprinte foto’s.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Hoe lang duurt de photobooth ervaring op onze bruiloft?

De duur van de photobooth ervaring op jouw bruiloft kan worden aangepast aan jouw behoeften. Standaard bieden we pakketten aan voor een minimum van 2 uur, maar we kunnen dit aanpassen aan de duur van jouw evenement.

Kunnen we de fotostripjes aanpassen met onze namen en trouwdatum?

Zeker! We bieden volledig aanpasbare fotolay-outs, inclusief de mogelijkheid om jullie namen, trouwdatum of een persoonlijke boodschap toe te voegen.

Hebben jullie verschillende achtergrondopties beschikbaar voor onze bruiloft?

Ja, we hebben een scala aan achtergrondopties beschikbaar om te passen bij het thema van jullie bruiloft. Van klassiek wit tot romantische bloemenprints, we hebben voor elk wat wils.

Is er een medewerker aanwezig om de photobooth te bedienen tijdens onze bruiloft?

Ja, we zorgen altijd voor een professionele medewerker die aanwezig is om de photobooth te bedienen, vragen van gasten te beantwoorden en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Kunnen we zowel foto's als video's maken met de photobooth?

Absoluut! Onze photobooths bieden de mogelijkheid om zowel foto’s als korte videoclips op te nemen, zodat jullie gasten een scala aan herinneringen kunnen vastleggen.

Zijn er beperkingen aan het aantal foto's dat we kunnen afdrukken tijdens onze bruiloft?

Nee, bij al onze bruiloftspakketten zijn onbeperkte prints inbegrepen. Jullie gasten kunnen zoveel foto’s afdrukken als ze willen gedurende de huurperiode.

Hoe kunnen we een photobooth reserveren voor onze bruiloft?

Het reserveren van een photobooth voor jullie bruiloft is eenvoudig! Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en we helpen jullie graag bij het plannen van deze leuke toevoeging aan jullie speciale dag.

Zijn er extra kosten voor het opzetten van de photobooth op onze bruiloftslocatie?

In de meeste gevallen zijn de kosten voor het opzetten van de photobooth inbegrepen in onze tarieven binnen een bepaalde straal. Neem contact met ons op voor specifieke details over eventuele extra kosten.

Bieden jullie ook gastenboeken aan voor de fotostripjes op onze bruiloft?

Ja, we bieden de mogelijkheid om een gepersonaliseerd gastenboek toe te voegen aan jullie photobooth ervaring, waarin gasten hun fotostripjes kunnen plakken en een persoonlijke boodschap kunnen achterlaten.

Heb je nog andere vragen over het huren van een photobooth voor jullie bruiloft? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we staan klaar om te helpen!

Vragen?

Heb je vragen? Mail ons dan naar info@photoboothexperience.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp op de website

Open chat
1
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?