Skip links

Photobooth huren voor Evenement

Leuk dat je een photobooth wilt huren voor je evenement

Wij leveren de leukste photobooth ervaring

Photobooths zijn een essentiële attractie voor diverse evenementen, waaronder winkelopeningen, productpromoties, beurzen en netwerkborrels. Ze bieden niet alleen amusement, maar functioneren ook als krachtige marketingtools. Pas de fotokaders aan met je bedrijfslogo, productafbeeldingen of slogans om zo naadloos je merk te integreren in elke foto die gemaakt wordt.

Deze gepersonaliseerde aanpak verhoogt niet alleen de merkbetrokkenheid tijdens het evenement, maar dient ook als blijvend visueel aandenken voor de deelnemers. Bovendien trekt de stijlvolle fotospiegel de aandacht van alle aanwezigen, wat zorgt voor extra dynamiek op je evenement.

De fotospiegel van Photoboothexperience biedt:

 • Entertainment voor iedereen
 • Maakt mooie herinneringen
 • Plezier voor iedereen
 • Mogelijkheid voor groepsfoto’s
 • Foto’s van hoge kwaliteit

Wij komen door heel Nederland waar u maar wilt!

Ook wanneer uw evenement in Den HaagUtrechtAmersfoort of Amsterdam of een andere stad is kunnen wij een fotospiegel leveren. 

Photobooth huren voor evenement

Professionele begeleiding

Onze photobooth verhuurservice voor evenementen omvat professionele begeleiding om te garanderen dat alles zonder problemen verloopt. Ons team van vriendelijke medewerkers staat klaar om de photobooth op te zetten en te beheren. Zij assisteren je gasten bij het maken van foto’s en zorgen ervoor dat de photobooth gedurende het hele evenement soepel functioneert. Met onze deskundige ondersteuning kun je ontspannen en genieten van je evenement, terwijl wij zorgen dat alle fotomomenten perfect worden vastgelegd.

Aangepaste opties voor evenementen

Bij Photobooth Experience begrijpen we dat elk event uniek is. Daarom bieden we diverse aanpassingsmogelijkheden aan, zodat de photobooth naadloos aansluit bij je specifieke wensen en thema’s. Of je nu een specifiek kleurenschema of unieke achtergronden wilt, wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op om de beschikbare maatwerkopties te bespreken, waarmee we jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring kunnen transformeren.

Onbeperkt foto's afdrukken

Bij onze evenementen-photobooth kunnen je gasten zoveel foto’s maken als ze willen, en deze direct afdrukken. Of het nu gaat om grappige selfies, gekke poses of groepsfoto’s, iedereen kan zijn favoriete momenten vastleggen en meteen een tastbaar aandenken mee naar huis nemen. Dankzij het onbeperkt printen van foto’s kunnen je gasten creatief zijn en herinneringen maken die ze voor altijd zullen koesteren.

Delen op Social Media

Met onze photobooth kunnen je gasten niet alleen ter plekke genieten; ze kunnen hun favoriete momenten ook direct delen op social media. Of het nu op Instagram, Facebook, Twitter of andere platforms is, het delen van foto’s is nog nooit zo makkelijk geweest. Met slechts een paar tikken kunnen je gasten hun foto’s uploaden en delen met de wereld. Voeg een unieke hashtag toe om alle foto’s van het evenement bij elkaar te houden en laat iedereen, waar ze ook zijn, deel uitmaken van de pret.

Flexibele huurperiodes voor je evenement

We begrijpen dat elk evenement anders is, daarom bieden we flexibele huurperiodes aan die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Of je nu een paar uur een photobooth wilt huren voor een kleinere bijeenkomst of deze de hele dag nodig hebt voor een groot feest, wij passen ons aan jouw planning aan. Neem contact met ons op om de beschikbare huuropties te bespreken en we zullen samen met jou het event perfect plannen.

Het huren van een photobooth voor jouw feest of evenement staat garant voor een erg leuke toevoeging die niet alleen voor entertainment zorgt, maar ook onvergetelijke herinneringen creëert.

Klaar om jouw event naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op en ontdek hoe een photobooth huren jouw feest onvergetelijk maakt. Bezoek onze website of bel direct om jouw opties te bespreken.

Unieke animaties

Elke animatie is speciaal gemaakt om heldere en kleurrijke afbeeldingen te bieden die uw deelnemers zullen aanspreken. Deze animaties zijn klaar voor gebruik, afgestemd op specifieke evenementen.

Fotokaders

Wij kunnen de kader van de foto voorzien met uw eigen tekst of logo. Dit biedt de mogelijkheid om uw evenement onvergetelijk te maken en uw gasten een persoonlijk aandenken mee te geven.

Direct foto’s printen

Foto’s worden automatisch overgezet voor een onmiddellijke afdruk. Bij elk pakket heeft u beschikking tot onbeperkt aantal geprinte foto’s.

Maak je evenement uniek met onze photobooth

 • Maak elk evenement onvergetelijk met onze leuke photobooth!
 • Voeg extra plezier toe aan je evenement met onze fotocabine props.
 • Gegarandeerd lachende gezichten met onze stick props op je evenement!
 • Leg de vreugde van je evenement vast met onze fotopaal props.
 • Breng je evenement tot leven met onze kleurrijke photobooth props.
 • Creëer kostbare herinneringen met onze veelzijdige photobooth op je evenement.
Photobooth huren voor je evenement groot

Maak je evenement onvergetelijk met onze speciaal ontworpen photobooth! Voeg wat extra plezier toe met onze kleurrijke photobooth props, achtergronden en stick props. Wacht niet langer en reserveer vandaag nog onze photobooth voor je evenement. Creëer blijvende herinneringen die je nog jaren zult koesteren.

Vragen?

Heb je vragen? Mail ons dan naar info@photoboothexperience.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp op de website

Open chat
1
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?