Skip links

Photobooth huren voor Babyshower

 
Leuk dat je een photobooth wilt huren voor een babyshower
 

Wij leveren de leukste babyshower photobooth ervaring

Wil je je babyshower naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan om onze babyshower photobooth te huren! Bij Photobooth experience begrijpen we hoe belangrijk het is om speciale momenten vast te leggen. Daarom bieden we de leukste photobooth ervaring voor je babyshower.

Een babyshower organiseren is een superleuk idee. Met een fotospiegel van Photobooth experience legt u dit moment vast met uw naasten en vrienden. Zodat jullie jarenlang daarna van kunnen genieten.

Een blijvende herinnering van deze bijzondere dag. Uw gasten kunnen de foto meenemen als bedankje. Dit omdat uw fotokader naar eigensmaak kunt ontwerpen met eigen logo en tekst.

Onze babyshower photobooth zorgt voor entertainment voor iedereen aanwezig. Het apparaat is eenvoudig te bedienen. Hierdoor kan iedereen moeiteloos foto’s maken en herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

De fotospiegel van Photoboothexperience biedt:

 • Entertainment voor iedereen
 • Maakt mooie herinneringen
 • Plezier voor iedereen
 • Mogelijkheid voor groepsfoto’s
 • Foto’s van hoge kwaliteit

Wij komen door heel Nederland waar u maar wilt!

Of is uw feestje in Den HaagUtrecht, Amersfoort of Amsterdam? Ook daar kunnen wij een fotospiegel leveren.

Professionele begeleiding

Onze babyshower photobooth wordt geleverd met professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Onze vriendelijke medewerkers zullen aanwezig zijn om te helpen bij het opzetten van de photobooth. Zij zullen assisteren bij gasten voor het maken van foto’s.

Ook zullen zij ervoor zorgen dat de photobooth de hele babyshower lang soepel draait. Met onze deskundige hulp kun jij ontspannen en genieten van het feest. Dit terwijl wij ervoor zorgen dat de fotomomenten perfect worden vastgelegd.

Babyshower Maatwerkopties

Bij Photobooth experience begrijpen we dat elke babyshower uniek is. Dit is de reden dat we verschillende maatwerkopties aanbieden. Dit om ervoor te zorgen dat de photobooth perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en thema.

Of je nu een bepaald kleurenschema hebt waar je aan wilt voldoen of speciale achtergronden wilt. Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op om de verschillende maatwerkopties te bespreken. Dit zodat wij je babyshower om kunnen toveren tot een niet te vergeten ervaring.

Onbeperkt Foto's Afdrukken

Bij onze babyshower photobooth kunnen je gasten zoveel foto’s maken als ze maar willen. Het beste van alles is dat ze deze meteen kunnen afdrukken! Of het nu gaat om grappige selfies, gekke poses of schattige groepsfoto’s.

Iedereen kan zijn favoriete momenten vastleggen en direct een tastbaar aandenken mee naar huis nemen. Met het onbeperkt printen van foto’s kunnen je gasten creatief. Zij kunnen herinneringen maken die ze voor altijd zullen koesteren.

Babyshower Delen op Social Media

Met onze babyshower photobooth kunnen je gasten niet alleen ter plekke plezier hebben. Zij kunnen ook hun favoriete momenten direct delen op social media.

Of het nu gaat om Instagram, Facebook, Twitter of andere populaire platforms. Het delen van foto’s van je babyshower is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met slechts een paar tikken kunnen je vrienden en familieleden hun foto’s uploaden.

Dit Zodat je ze kan delen met de wereld. Voeg een leuke hashtag toe om alles bij elkaar te houden. Laat iedereen, waar ze ook zijn, deel uitmaken van de vreugde van je babyshower!

Flexibele Huurperiodes

Bij Photobooth experience begrijpen we dat elke babyshower anders is. Daarom bieden we flexibele huurperiodes aan die passen bij jouw behoeften.

Of je nu een paar uur wilt huren voor een intieme bijeenkomst of de photobooth de hele dag wilt hebben voor een groter feest. Wij passen ons aan jouw schema aan.

Neem contact met ons op om de beschikbare huuropties te bespreken. Daarna zullen wij de babyshower plannen. Dit om het perfect af te stemmen op je schema.

Laat de pret beginnen met onze photobooth op de babyshower!

 • Maak je babyshower onvergetelijk met onze leuke photo booth!
 • Voeg wat extra plezier toe aan je babyshower met onze fotohokje props.
 • Lachende gezichten gegarandeerd met onze stick props op de baby shower!
 • Leg de vreugde van je babyshower vast met onze fotohokje props.
 • Verlevendig je babyshower met onze kleurrijke photo booth props.
 • Creëer kostbare herinneringen met onze veelzijdige photo booth op je babyshower.
Babyshower Photobooth

Maak je babyshower onvergetelijk met onze babyshower photobooth! Voeg wat extra plezier toe aan je evenement met onze kleurrijke photo booth props en stick props. Wacht niet langer en reserveer vandaag nog onze photobooth voor je babyshower. Creëer kostbare herinneringen waar je nog jarenlang van zult genieten.

Unieke animaties

Elke animatie is speciaal gemaakt om heldere en kleurrijke afbeeldingen te bieden die uw deelnemers zullen aanspreken. Deze animaties zijn klaar voor gebruik, afgestemd op specifieke evenementen.

Fotokaders

Wij kunnen de kader van de foto voorzien met uw eigen tekst of logo. Dit biedt de mogelijkheid om uw evenement onvergetelijk te maken en uw gasten een persoonlijk aandenken mee te geven.

Direct foto’s printen

Foto’s worden automatisch overgezet voor een onmiddellijke afdruk. Bij elk pakket heeft u beschikking tot onbeperkt aantal geprinte foto’s.

Vragen?

Heb je vragen? Mail ons dan naar info@photoboothexperience.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp op de website

Open chat
1
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?