Skip links

360 video (spinner) booth huren

360 video (spinner) booth huren voor elke gelegenheid

Ontdek de betoverende ervaring van het huren van een 360-graden videobooth voor jouw evenement of feest!

Het huren van een 360-graden videobooth is een fantastische toevoeging aan elk feest of evenement, of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, of elke andere samenkomst waar je de mooie momenten wilt vastleggen. Het huren van een betaalbare 360 video (spinner) booth biedt je de mogelijkheid om je gasten onbeperkt plezier te bezorgen zonder grote investeringen, en hen de kans te geven om speciale herinneringen direct vast te leggen in levendige, meeslepende video’s.

Met onze service, beschikbaar door heel Nederland en België, van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Enschede, zorgen we ervoor dat jouw evenement wordt uitgelicht met een vleugje vreugde en creativiteit.

€450

Video spinner 2 uur

✓ Vanaf 2 uur lang huren
✓ Transport 75 km gratis
✓ Geschikt voor 4 personen tegelijkertijd
✓ Video's worden gelijk gedeeld
✓ Muziek naar keuze
✓ Inclusief begeleiding
✓Alle video's achteraf digitaal
✓ Installatie en afbouw
✓ Professionele ringverlichting

€475

Video spinner 3 uur

✓ Vanaf 2 uur lang huren
✓ Transport 75 km gratis
✓ Geschikt voor 4 personen tegelijkertijd
✓ Video's worden gelijk gedeeld
✓ Muziek naar keuze
✓ Inclusief begeleiding
✓Alle video's achteraf digitaal
✓ Installatie en afbouw
✓ Professionele ringverlichting

€555

Video spinner 4 uur

✓ Vanaf 2 uur lang huren
✓ Transport 75 km gratis
✓ Geschikt voor 4 personen tegelijkertijd
✓ Video's worden gelijk gedeeld
✓ Muziek naar keuze
✓ Inclusief begeleiding
✓Alle video's achteraf digitaal
✓ Installatie en afbouw
✓ Professionele ringverlichting

Unieke animaties

Elke animatie is speciaal gemaakt om heldere en kleurrijke afbeeldingen te bieden die uw deelnemers zullen aanspreken. Deze animaties zijn klaar voor gebruik, afgestemd op specifieke evenementen.

Fotokaders

Wij kunnen de kader van de foto voorzien met uw eigen tekst of logo. Dit biedt de mogelijkheid om uw evenement onvergetelijk te maken en uw gasten een persoonlijk aandenken mee te geven.

Direct foto’s printen

Foto’s worden automatisch overgezet voor een onmiddellijke afdruk. Bij elk pakket heeft u beschikking tot onbeperkt aantal geprinte foto’s.

WAT KRIJG JE BIJ HET HUREN VAN EEN 360 VIDEO (SPINNER) BOOTH?

Kom de 360 photobooth huren voor je volgende evenement! Of het nu gaat om een feestje, beurs, bruiloft of festival.

Unieke ervaring voor elk evenement

Deze booth is een gegarandeerde publiekstrekker. Stap in onze mooie 360 graden spinner video booth. De arm gaat automatisch draaien en de camera begint met het opnemen van je slow-motion video. Dit terwijl deze om je heen draait.

De ultieme publiekstrekker

Het eindresultaat is inclusief slow-motion en versnelde beelden. Deze kan direct worden gedeeld naar je mobiel of e-mail. Een audio bestand wordt er automatisch onder gemonteerd.

Eenvoudig te delen en persoonlijk maken

En een persoonlijk video frame die op de video direct te zien is. Het bestand kun je direct downloaden door simpelweg een QR-code op het scherm te scannen.

Aanpasbaar aan zakelijke behoeften

Overweeg je de 360 photobooth kopen voor je bedrijfsfeest, beurs of ander zakelijk evenement? Dan kunnen we de video’s voorzien van een frame of logo!

Betaalbare optie voor elk budget

Deze draaiende  360 graden photobooth is beschikbaar vanaf € 399,-. Bij deze prijs is inclusief een begeleider die tijdens de huurtijd van de 360 spinner aanwezig is.

Wij komen op locatie. Of je nou in Den Haag, Utrecht of Rotterdam zit met je evenement wij regelen het. De 360 photobooth is een echte unieke ervaring die je lang zal heugen!

 

Gemakkelijk te bedienen en snel resultaat

Maar hoe werkt onze 360 degrees spinner video booth precies? Het is heel eenvoudig. Wanneer je een video wilt opnemen, gaan je bezoekers op het platform staan.

Je kunt hier met twee of drie personen tegelijk op staan. Onze begeleider bedient de 360 video booth.

Zodra de opname klaar is wordt deze bewerkt met verschillende video-effecten. Eventueel audio, slow-motion en boomerang effecten. Het eindresultaat kan binnen 30 seconden worden gedownload via QR code. Deze kan worden gescand via airdrop.

 

De perfecte oplossing voor elk evenement

Overweeg het huren van onze veelzijdige photobooth 360 voor je volgende evenement! Het maakt niet uit waar het om gaat. Een feestje, beurs, bruiloft of festival, onze 360 photobooth is een gegarandeerde publiekstrekker.

Een photobooth 360 huren waarbij de arm automatisch draait en de camera begint met het opnemen. Hiervan komt een slow-motion video terwijl deze om je heen draait.

Maak indruk met onze 360 graden photobooth

Het eindresultaat is inclusief slow-motion en versnelde beelden. Dit kan direct worden gedeeld naar je mobiel of e-mail. Waarbij automatisch een audio bestand wordt toegevoegd.

Ook is het mogelijk om een persoonlijk video frame toe te voegen! Het bestand kun je direct downloaden door simpelweg een QR-code op het scherm te scannen.

Overweeg je de photobooth 360 rental te huren voor je bedrijfsfeest, beurs of ander zakelijk evenement? Dan kunnen we de video’s voorzien van een frame of logo!

Onze draaiende 360 graden photobooth is beschikbaar voor zowel verhuur als aankoop. Dit zodat je altijd de beste optie kunt kiezen die past bij jouw behoeften en budget.

Wij komen op locatie, ongeacht of je evenement plaatsvindt in Den Haag, Utrecht of Rotterdam. De 360 photobooth biedt een unieke ervaring die je lang zal heugen!

Handige informatie

 • Ontdek onze innovatieve 360 videobooth.
 • Ook word er een combideal aangeboden
 • Laat je gasten betoveren door onze spinner videobooth.
 • Deel je ervaringen direct op social media.
 • Beleef jouw momenten in verbluffende 360 graden video’s.
 • Geniet van directe toegang tot je video’s.
 • Personaliseer je video’s met eigen branding.
 • Ontdek entertainment in 360 graden.
 • Creëer niet te vergeten herinneringen met onze photo booth.
 • Duik in een wereld van 360 videos.
 • Ervaar het gemak van directe video s.
 • Maak indruk met onze 360 photo booth.
 • Deel leuke video’s direct vanaf onze 360 video spinner.

WIJ KOMEN IN HEEL NEDERLAND, WAARONDER:

Leiden, Zaandam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Lelystad, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Eindhoven, Apeldoorn, Hoofddorp, Breda, Zeeland, Gouda, Oosterhout, Wassenaar, Leidschendam, Den – Haag, Noordwijk , Westland , Zoetermeer, Haarlem, Delft

Veelgestelde vragen over een 360 video (spinner) booth huren

Wat is een 360 video (spinner) booth?

Een 360 video (spinner) booth is een interactieve fotobooth die gebruikmaakt van geavanceerde technologie om 360-graden video’s te maken. Het stelt deelnemers in staat om zich vrij te bewegen en dynamische, meeslepende video’s te creëren.

Hoe werkt een 360 video (spinner) booth?

De booth is uitgerust met meerdere camera’s die gelijktijdig opnemen vanuit verschillende hoeken. Wanneer deelnemers in de booth staan, worden ze vastgelegd vanuit alle richtingen terwijl ze zich bewegen. Deze beelden worden vervolgens samengevoegd tot een naadloze 360-graden video.

Welke soorten evenementen zijn geschikt voor een 360 video (spinner) booth?

Een 360 video (spinner) booth is geschikt voor diverse evenementen, waaronder bruiloften, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, beurzen, en festivals. Het voegt een uniek element van entertainment toe en zorgt voor onvergetelijke ervaringen voor deelnemers.

Zijn er beperkingen aan het aantal foto’s dat we kunnen afdrukken?

Nee, bij al onze pakketten zijn onbeperkte prints inbegrepen, zodat jouw gasten kunnen genieten van zoveel herinneringen als ze willen.

Hoe kunnen we een 360 video (spinner) booth reserveren?

Het reserveren van onze 360 video (spinner) booth is eenvoudig! Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en we helpen je graag verder met het plannen van jouw evenement.

Dompel jezelf onder in de wereld van herinneringen en plezier met onze photobooths. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw evenement onvergetelijk te maken!

360 Graden Lamp
 • 2 uur 400 euro / 3 uur 500 euro / 4 uur 600 euro
 • Medewerker aanwezig tijdens huurtijd
 • Fotokader met eigen logo en tekst
 • Filmpjes worden achteraf digitaal verstuurd

Vragen?

Heb je vragen? Mail ons dan naar info@photoboothexperience.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp op de website

Vragen?

Heb je vragen? Mail ons dan naar info@photoboothexperience.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp op de website

Open chat
1
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?