Skip links

Photobooth

Wij zijn minimaal 1,5 uur voordat het feest begint aanwezig om de photobooth op te bouwen en alles klaar te leggen zodat u een onvergetelijke avond heeft.

Je reserveert al een photobooth vanaf €295

Hoe het werkt

Er wordt afgeteld, kijk in de ronddraaiende ring " Say cheese" en vervolgens wordt een foto genomen

Vind je de foto mooi, klik op groen

Vind je de foto niet mooi druk op rood de foto wordt dan opnieuw genomen. Er wordt opnieuw afgeteld
Druk op het printer icoontje en de foto wordt direct geprint

De fotospiegel van Photoboothexperience biedt:

• Entertainment voor iedereen
• Maakt mooie herinneringen
• Plezier voor iedereen
• Mogelijkheid voor groepsfoto’s
• Foto’s van hoge kwaliteit
Unieke animaties

Elke animatie is speciaal gemaakt om heldere en kleurrijke afbeeldingen te bieden die uw deelnemers zullen aanspreken. Deze animaties zijn klaar voor gebruik, afgestemd op specifieke evenementen.

Fotokaders

Wij kunnen de kader van de foto voorzien met uw eigen tekst of logo. Dit biedt de mogelijkheid om uw evenement onvergetelijk te maken en uw gasten een persoonlijk aandenken mee te geven.

Direct foto’s printen

Foto’s worden automatisch overgezet voor een onmiddellijke afdruk. Bij elk pakket heeft u beschikking tot onbeperkt aantal geprinte foto’s.

Info

Waar moet je rekening mee houden als je een photobooth huurt?

Stroom

We hebben een stroompunt nodig om de fotospiegel te voorzien van elekra.

Aanwezigheid, opbouw en afbouw

Wij zijn minimaal 1,5 uur voordat het evenement begint aanwezig om de photobooth op te bouwen en alles klaar te leggen zodat u een onvergetelijke avond heeft.

Ruimte

We hebben 2 vierkantemeter nodig voor de fotospiegel. Het is aan te raden om de PhotoBooth op een zichtbare plek te plaatsen zodat uw gasten deze makkelijk kunnen zien.

Locatie

Wij komen overal, dus op iedere locatie. Door heel Nederland. Of u nou in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of waar dan ook in Nederland zit Photobooth Experience komt overal. Is uw bruiloft of evenement in België? Voor ons geen probleem zelfs in België kunnen wij u voorzien van een Photobooth. Of het nou in Antwerpen, Brussel of Gent is.

Voorrijkosten

Transportkosten binnen Nederland geldt; binnen een straal van 50 km gerekend vanuit Den Haag worden geen transportkosten gerekend. Daarbuiten brengen wij € 0,35 per kilometer excl. btw in rekening. Voor locaties in België neem contact op met ons voor de transportkosten

Vragen?

Heb je vragen? Mail ons dan naar info@photoboothexperience.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp op de website

Open chat
1
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?