Skip links

Personalisatie

De mooiste herinnering in een foto kader

Fotopaal huren Ring Lamp

Print ontwerpen

De fotoprints voorzien personaliseren we naar wens. Zo kunnen we de naam van het feest, de (trouw)datum of de namen van de organisatoren afdrukken. Geheel in eigen stijl. Jij bepaalt!

Label

Eigen startscherm

Wij personaliseren het startscherm met jullie namen, datum of in de huisstijl van het bedrijf. Daag je gasten uit tot een creatieve uitspatting en maak een unieke foto, video, GIF of boomerang!

Photobooth Bruiloft Fotokaarten
Multi Kleur Ring Lamp

Ledverlichting

De photobooth heeft meerdere LED licht effecten waarvan er altijd wel een aansluit op het thema van jouw evenement. Extra opvallend met verschillende kleuren, of juist rustig zonder effect. We zoeken graag een passend effect voor je uit!

Online fotoalbum

Het online fotoalbum voorzien we van de namen van de organisatoren en eventueel andere gegevens, zoals naam van het feest en de (trouw)datum. Ben je een zakelijke klant? Dan kunnen we dit helemaal aanpassen naar jouw huisstijl.

Laptop Bruiloft

Gepersonaliseerd fotokader

Ben je enthousiast geworden en wil je de photobooth graag boeken voor jouw evenement, bruiloft of feest? Bekijk de beschikbare data via ons online boekingssysteem

Polaroid Bruiloft

Vragen?

Heb je vragen? Mail ons dan naar info@photoboothexperience.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp op de website

Open chat
1
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?