Skip links

Fotopaal huren

Een fotopaal huren voor elke gelegenheid

Ontdek de onvergetelijke charme van een fotopaal op jouw evenement of feestje

Het huren van een fotopaal is een fantastische toevoeging aan elk feest of evenement, of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, of elke andere samenkomst waar je de mooie momenten wilt vereeuwigen. Een goedkope fotopaal huren maakt het mogelijk om zonder grote investeringen je gasten te voorzien van onbeperkt plezier en hen de kans te geven speciale herinneringen direct in handen te hebben. 

Met onze service, beschikbaar door heel Nederland en België, van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Enschede, zorgen we ervoor dat jouw evenement wordt uitgelicht met een vleugje vreugde en creativiteit.

Fotopaal huren: Ring Lamp High Res
€349

Fotopaal 3 uur

✓ Transport tot 50 km gratis
✓ Foto's worden direct geprint
✓ Onbeperkt foto’s printen
✓Maak Gifjes/Boomerangs Email Airdrop foto's
✓ Ontwerp fotokader met eigen logo, tekst en/of datum
✓ Installatie en afbouw
✓ Professionele studioverlichting
✓ Foto's worden achteraf digitaal
✓ Meerdere dagen huren? Neem contact op!

Fotopaal huren Ringlamp Groep Bruiloft
€399

Fotopaal 5 uur

✓ Transport tot 50 km gratis
✓ Foto's worden direct geprint
✓ Onbeperkt foto’s printen
✓Maak Gifjes/Boomerangs Email Airdrop foto's
✓ Ontwerp fotokader met eigen logo, tekst en/of datum
✓ Installatie en afbouw
✓ Professionele studioverlichting
✓ Foto's worden achteraf digitaal
✓ Meerdere dagen huren? Neem contact op!

Goedkoop fotopaal huren: Ringlamp Vrouwen
€449

Fotopaal 8 uur

✓ Transport tot 50 km gratis
✓ Foto's worden direct geprint
✓ Onbeperkt foto’s printen
✓Maak Gifjes/Boomerangs Email Airdrop foto's
✓ Ontwerp fotokader met eigen logo, tekst en/of datum
✓ Installatie en afbouw
✓ Professionele studioverlichting
✓ Foto's worden achteraf digitaal
✓ Meerdere dagen huren? Neem contact op!

Unieke animaties

Elke animatie is speciaal gemaakt om heldere en kleurrijke afbeeldingen te bieden die uw deelnemers zullen aanspreken. Deze animaties zijn klaar voor gebruik, afgestemd op specifieke evenementen.

Fotokaders

Wij kunnen de kader van de foto voorzien met uw eigen tekst of logo. Dit biedt de mogelijkheid om uw evenement onvergetelijk te maken en uw gasten een persoonlijk aandenken mee te geven.

Direct foto’s printen

Foto’s worden automatisch overgezet voor een onmiddellijke afdruk. Bij elk pakket heeft u beschikking tot onbeperkt aantal geprinte foto’s.

WAT KRIJG JE BIJ HET HUREN VAN EEN FOTOPAAL?

Op- en afbouw

Het opzetten en afbreken van de fotopaal wordt door ons deskundige team verzorgd zonder extra kosten. Na het opzetten van de fotozuil laten we je zien hoe deze werkt, zodat je meteen aan de slag kunt gaan met het vastleggen van onvergetelijke momenten.

Na het evenement zorgen we ervoor dat de fotopaal netjes wordt afgebroken en de locatie schoon achtergelaten wordt. Bij ons is de huurtijd daadwerkelijk de tijd die je besteedt aan het genieten van de fotopaal, omdat wij de op- en afbouwtijd voor onze rekening nemen.

Waarom een fotopaal huren

Geef je gasten de ultieme ervaring met onze interactieve fotopaal! Of het nu voor een bruiloft, een bedrijfsfeest, of een verjaardag is, een fotopaal brengt entertainment en blijvende herinneringen. Ontdek de voordelen van het toevoegen van dit populaire element aan je evenement in Nederland.

Hoe werkt het?

Een fotopaal huren is eenvoudig en zorgeloos. Neem contact met ons op om je datum vast te leggen. Op de dag zelf installeren onze professionals de fotopaal en zorgen ze voor een soepele ervaring. Personaliseer je foto-ervaring met diverse achtergronden en lay-outs, passend bij jouw evenement.

Waarom kiezen voor ons?

Wij onderscheiden ons door topkwaliteit apparatuur, professionele begeleiding, en een breed scala aan aanpassingsopties. Vertrouw op ons voor het vastleggen van de speciale momenten op jouw evenement met een fotopaal die voorzien is van de nieuwste technologieën, inclusief LED-verlichting en digitale interactieve features.

Gepersonaliseerde fotozuil

Bij ons kun je de fotozuil personaliseren met jouw eigen design, logo, en tekst. Dit wordt professioneel ontworpen om perfect bij jouw evenement te passen. Of je nu de stijl van je uitnodiging wilt integreren of een uniek thema hebt, wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing.

Foto’s digitaal en direct printen

Ontvang alle foto’s digitaal na afloop van het evenement, en deel ze eenvoudig met vrienden en familie via een link. Kies voor onbeperkt printen tijdens het evenement, zodat alle gasten met een tastbare herinnering naar huis gaan. De foto’s zijn van hoge kwaliteit dankzij onze professionele camera’s, ideaal voor zowel digitale als fysieke fotoalbums.

Interactie met social media

Onze fotopalen zijn uitgerust met de mogelijkheid om foto’s direct te delen op social media, waardoor jouw evenement nog interactiever wordt. Gasten kunnen hun foto’s onmiddellijk delen met vrienden en volgers, wat zorgt voor een moderne en verbonden ervaring.

Props voor extra plezier

Een ruime selectie aan props, van hoedjes en brillen tot aan unieke accessoires, is inbegrepen om de foto’s nog leuker en persoonlijker te maken. Zo creëer je de meest originele en vrolijke foto’s met onze fotozuil.

Kies voor een goedkoop fotopaal huren en garandeer je gasten van een onvergetelijke ervaring vol plezier, interactie, en prachtige herinneringen. Onze service, beschikbaar door heel Nederland, is de perfecte toevoeging aan elk evenement.

Transportkosten

Binnen een straal van 50 km worden geen kosten doorberekend. Daarbuiten wordt € 0,30 per km  berekend excl. btw.

Achtergrond voor de fotopaal

Overweeg je om een extra dimensie aan je foto’s toe te voegen met een fotopaal? Kies dan zeker voor een bijpassende achtergrond! Dit zorgt ervoor dat je foto’s een uniforme en professionele uitstraling krijgen, zonder afleidende elementen uit de omgeving. Onze speciaal ontworpen achtergronden, inclusief opties zoals een LED-verlichte flowerwall, verhogen de visuele impact van elke foto genomen bij de fotopaal.

Bezoek onze pagina ‘Achtergrond‘ voor een overzicht van de beschikbare ontwerpen. In onze Gold en Platinum pakketten is standaard een achtergrond inbegrepen. Houd rekening met de afmetingen: elke achtergrond is 2,60 meter hoog en 2,60 meter breed, wat betekent dat er voldoende ruimte beschikbaar moet zijn op jouw locatie. De ideale afstand tussen de fotopaal en de achtergrond bedraagt ongeveer 2,50 meter. Mocht een achtergrond niet inbegrepen zijn in het pakket van je keuze, dan kun je voor een kleine meerprijs alsnog een prachtige achtergrond toevoegen aan je bestelling.

WIJ KOMEN IN HEEL NEDERLAND, WAARONDER:

Leiden, Zaandam, Utrecht, Almere, Amersfoort, Lelystad, Amsterdam, Arnhem, Rotterdam, Eindhoven, Apeldoorn, Hoofddorp, Breda, Zeeland, Gouda, Oosterhout, Wassenaar, Leidschendam, Den – Haag, Noordwijk , Westland , Zoetermeer, Haarlem, Delft

Veelgestelde vragen over een fotopaal huren

Hoe lang duurt een standaardhuur?

Onze standaardhuur is voor minimaal 2 uur, maar we bieden flexibele opties om aan jouw behoeften te voldoen.

Zijn er extra kosten voor reiskosten?

In de meeste gevallen zijn reiskosten inbegrepen in onze tarieven binnen een bepaalde straal. Neem contact met ons op voor specifieke details.

Kunnen we onze eigen achtergrond kiezen?

Ja, we bieden opties voor aangepaste achtergronden om jouw evenement uniek te maken. We kunnen samenwerken om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Zijn er beperkingen aan het aantal foto’s dat we kunnen afdrukken?

Nee, bij al onze pakketten zijn onbeperkte prints inbegrepen, zodat jouw gasten kunnen genieten van zoveel herinneringen als ze willen.

Hoe kunnen we een fotopaal reserveren?

Het reserveren van onze fotopaal is eenvoudig! Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en we helpen je graag verder met het plannen van jouw evenement.

Dompel jezelf onder in de wereld van herinneringen en plezier met onze photobooths. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw evenement onvergetelijk te maken!

Vragen?

Heb je nog andere vragen? Mail ons dan op info@photoboothexperience.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp op de website

Open chat
1
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?