Skip links
Fotostrips

Photobooth of fotopaal huren voor je bruiloft – Experience

Een photobooth, ook wel bekend als een fotopaal, is een onmisbaar object bij een bruiloft. Jouw familieleden en vrienden kunnen hier ontzettend gave foto’s mee maken. Iedereen houdt er zodoende een leuke herinnering aan over. De foto wordt direct uitgeprint, wat het natuurlijk extra leuk maakt. Daarnaast ontvang je de foto’s later ook nog allemaal digitaal. Dat maakt het extra leuk! Wil jij graag een photobooth of fotopaal huren voor je bruiloft? In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden.

Waarom een photobooth huren voor op je bruiloft?

Een photobooth huren voor op je bruiloft brengt talloze voordelen met zich mee. Ten eerste is het natuurlijk erg uniek. Niet veel mensen maken de keuze voor een fotopaal op de bruiloft. Toch is het juist wel erg leuk om het te hebben: je kunt er namelijk ontzettend leuke herinneringen mee vastleggen. Dat is dan ook direct het tweede voordeel. Het vastleggen van herinneringen is zó belangrijk tijdens een trouwerij. Een derde voordeel is dat de foto’s direct uitgeprint worden. Tijdens de trouwerij heeft dus iedereen zijn eigen fotootje bij zich.

De photobooth wordt ook nog eens geïnstalleerd door een van onze trouwe medewerkers. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat alles op de correcte manier wordt ingesteld. Uiteraard wordt alles nog even uitgebreid getest en ben je vervolgens klaar om je gasten te ontvangen.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Fotospiegel huren Photobooth Gold
Fotospiegel Spiegelwand Zilver

Een fotopaal huren voor een vast bedrag

De fotopaal kan je huren voor een vast bedrag op basis van een bepaald tijdslot. Heb je de fotopaal slechts drie uurtjes nodig? Dan kan je kiezen voor dit pakket. Wil je het liever langer huren voor op je bruiloft? Dan kan je ook kiezen voor zes, negen of twaalf uur. Uiteraard kan je de mogelijkheden met ons bespreken. We adviseren je graag.

De installatie van de paal is inbegrepen. Wel zijn er nog een aantal optionele opties die je erbij kunt boeken. Zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een gastenboek of een host. Bespreek de mogelijkheden gerust met ons.

Vrijwel onbeperkt printen

Het maakt echt niet uit of er nu veel of weinig gasten komen op jouw bruiloft. Als je de photobooth gaat huren kan je vrijwel onbeperkt printen. Standaard gaan wij ervan uit dat je ongeveer 400 foto’s maakt en krijg je daarom dit aantal strips erbij. Verwacht je dat je meer foto’s gaat maken? Geef dit dan even bij ons aan, dan kunnen wij het aantal strips verhogen.

(Tekst gaat verder onder deze foto)

Fotostrips Bruiloft

Naast printfoto’s ook digitale foto’s verkrijgbaar

De foto’s worden, zoals gezegd, direct uitgeprint bij de fotopaal. Het zal echter niet iedereen lukken om de foto’s mee naar huis te nemen. Soms vloeit er nu eenmaal alcohol en raakt een foto zoek. Maar niet getreurd: naast printfoto’s zijn er ook nog eens digitale foto’s verkrijgbaar. Deze worden naar jou verstuurd. Vervolgens kan jij deze foto’s weer delen met je gasten. Uiteraard zijn alle foto’s van hoge kwaliteit en kan je deze naar wens nog (laten) bewerken.

Wil je graag een photobooth of fotopaal huren voor je bruiloft?

Ben je overtuigd en wil je graag een photobooth of fotopaal huren voor je bruiloft? Dan helpen wij jou graag verder. In sommige gevallen wordt de photobooth gratis afgeleverd en geïnstalleerd, maar soms worden hiervoor ook kosten in rekening gebracht. Dit is afhankelijk van de locatie van de bruiloft. Informeer daarom gerust over onze flexibele tarieven. Je kunt contact met ons opnemen per e-mail of via de telefoon. Daarnaast zijn wij ook via onze social media kanalen bereikbaar.

Open chat
1
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?