Photobooth Achtergrond

Wij bieden de leukste achtergronden:

Bij ons kunt u ook een achtergrond huren. Het voordeel hiervan is dat er geen spullen uit de omgeving zichtbaar zijn en de foto’s ook vele mooier uitkomen. U kunt kiezen uit 6 verschillende achtergronden. In het Gold en Platinum pakket zit er standaard een achtergrond inbegrepen.  

Let op de achtergrond is 2,60 m hoog en 2,60 breed dat betekent dat deze ruimte beschikbaar moet zijn. De afstand tot de photobooth is ongeveer 2,50 meter.  Voor een kleine meerprijs kun je deze bijboeken als het niet in het pakket zit van uw keus.

 De achtergronden zijn geschikt voor al uw feesten waaronder: 
Achtergrond Jungle

 

Jungle photobooth achtergrond

Perfect voor kinderfeestjes in het jungle thema, onze jungle photobooth achtergrond brengt het avontuur van de tropen naar jouw evenement!

Met weelderig groene bladeren, exotische bloemen en speelse jungle dieren, creëer je een betoverende sfeer waarin kinderen zich echte ontdekkingsreizigers voelen.

Deze achtergrond zorgt niet alleen voor fantastische foto’s, maar ook voor onvergetelijke herinneringen.

Ideaal voor verjaardagen, schoolfeesten of elke gelegenheid die vraagt om een vleugje wilde natuur.

Laat je gasten brullen van plezier en hun innerlijke Tarzan of Jane ontdekken met deze levendige en speelse jungle backdrop!

 

Bloemen photobooth achtergrond

Ideaal voor bruiloften, babyshowers en lente-evenementen, onze bloemen photobooth achtergrond brengt een vleugje natuurpracht naar elke gelegenheid!

Met een zee van kleurrijke bloesems, van delicate rozen tot levendige pioenen, creëert deze achtergrond een romantische en elegante sfeer.

Gasten kunnen poseren te midden van de bloeiende pracht en zo de mooiste momenten vastleggen.

Of je nu een chic tuinfeest, bruiloft of een vrolijk verjaardagsfeestje organiseert, deze bloemen backdrop zorgt voor prachtige, kleurrijke foto’s en een charmante ambiance.

Laat de bloemen spreken en maak van elke foto een kunstwerk vol frisheid en bloei!

Photobooth Achtergrond
bruiloft achtergrond

 

Bruiloft photobooth achtergrond

Een onvergetelijke bruiloft verdient een betoverende photobooth achtergrond die de magie van de dag vastlegt.

Onze bruiloft photobooth achtergrond biedt een romantische setting met elegante bloemen, zachte verlichting en prachtige groene accenten.

Deze achtergrond voegt een vleugje verfijning toe aan elke foto.

Het is de perfecte manier om gasten aan te moedigen hun vreugde en liefde te delen terwijl ze stralen voor de camera.

Laat elke klik een blijvende herinnering zijn aan jullie speciale dag, vol stijl en romantiek!

 

Sterren photobooth achtergrond

Voor een fonkelende fotobeleving die echt uit deze wereld is, biedt onze sterren photobooth achtergrond de perfecte sfeer!

Met een hemel vol schitterende sterren, creëer je een magische setting waarin gasten zich in het midden van het universum wanen.

Ideaal voor galafeesten, themafeesten zoals “Night Under the Stars” of elk evenement dat vraagt om een vleugje mystiek en glamour.

Deze achtergrond zorgt niet alleen voor spectaculaire foto’s, maar ook voor een sprookjesachtige ervaring.

Laat je gasten schitteren als sterren en hun dromen achterna gaan in deze prachtige, sterrenhemel backdrop!

Photobooth achtergrond sterren
zwart/gouden print photobooth achtergrond

 

Zwart & goud photobooth achtergrond

Voor een chique en glamoureuze fotobeleving is onze zwart & goud photobooth achtergrond de ultieme keuze!

Deze backdrop, met een verfijnde combinatie van diepzwart en luxueuze gouden accenten, straalt elegantie en stijl uit.

Perfect voor gala’s, nieuwjaarsfeesten, verjaardagen of elke gelegenheid die vraagt om een vleugje verfijning.

Of je nu kiest voor een sierlijk patroon, gouden glitterdetails of een art-deco design, deze achtergrond geeft elke foto een gevoel van luxe en exclusiviteit.

Laat je gasten zich als sterren voelen en geef ze een prachtig decor om hun mooiste momenten vast te leggen tegen deze verfijnde en feestelijke achtergrond!

 
 

 

Wit & goud photobooth achtergrond

Breng tijdloze elegantie naar je evenement met onze wit & goud photobooth achtergrond.

Deze stijlvolle combinatie van helder wit en glanzend goud creëert een verfijnde en luxe uitstraling die perfect is voor bruiloften, jubilea en andere feestelijke gelegenheden.

Deze backdrop zorgt voor stralende foto’s die de schoonheid van het moment vastleggen.

De zachte witte tinten gecombineerd met glinsterend goud zorgen voor een dromerige sfeer die elke foto een magisch tintje geeft.

Of het nu overdag of ‘s avonds is, deze achtergrond schittert in elk licht en geeft je evenement een vleugje luxe en verfijning.

Laat je gasten poseren tegen een achtergrond die zowel verfijnd als feestelijk is, en maak van elk kiekje een tijdloze herinnering vol klasse en glamour!

Wit & goud photobooth achtergrond

 

Blauw & goud photobooth achtergrond

Voor een adembenemend fotodecor dat elegantie en luxe uitstraalt, is onze blauw & goud photobooth achtergrond een perfecte keuze.

De diepe, koninklijke blauwtinten gecombineerd met schitterende gouden accenten creëren een chique en betoverende sfeer die ideaal is voor gala’s, bruiloften, verjaardagen of elk evenement dat een vleugje grandeur verdient.

Deze achtergrond voegt een vleugje verfijning toe aan elke foto.

Het contrast tussen het rijke blauw en het stralende goud zorgt voor een dramatisch effect dat je gasten doet stralen op elke foto.

Laat je evenement schitteren met deze luxueuze en stijlvolle backdrop die de toon zet voor een onvergetelijke avond vol glamour!

 

Roze & blauw photobooth achtergrond

Perfect voor kinderfeestjes, onze roze & blauw glitter photobooth achtergrond brengt een magische en sprankelende sfeer naar elk feest!

Met een vrolijke combinatie van zachtroze en hemelsblauw, bezaaid met glinsterende glitterdetails, voelen kinderen zich in een sprookjeswereld vol betovering.

Ideaal voor prinsessenfeestjes of een ander feest dat vraagt om een vleugje fantasie en fonkelende kleuren.

Deze achtergrond maakt van elke foto een kleurrijk kunstwerk waarin kinderen kunnen schitteren en hun creativiteit kunnen uiten.

Laat ze poseren, lachen en stralen te midden van deze sprankelende setting, en geef ze herinneringen mee die net zo magisch zijn als hun dromen!

Witte photobooth achtergrond

 

Witte photobooth achtergrond

Onze witte photobooth achtergrond is de perfecte keuze voor een strakke, tijdloze uitstraling die bij elke gelegenheid past.

Of het nu gaat om bruiloften, zakelijke evenementen, fotoshoots of verjaardagen, deze minimalistische achtergrond biedt een frisse en moderne setting die zorgt voor elegante foto’s zonder afleiding.

Het neutrale wit vormt de ideale basis om de gasten en hun outfits echt te laten stralen, terwijl het veelzijdige karakter van deze backdrop moeiteloos kan worden aangepast aan elk thema of decor.

Voeg persoonlijke accenten toe, zoals bloemen, lichtjes of kleurrijke accessoires, om de achtergrond te transformeren naar je eigen stijl.

Deze eenvoudige, maar stijlvolle backdrop geeft elke foto een verfijnde en professionele uitstraling, perfect voor elke gelegenheid waar klasse en eenvoud centraal staan!

 

Hartjes photobooth achtergrond

Breng liefde en vrolijkheid naar je evenement met onze hartjes photobooth achtergrond!

Deze schattige backdrop, bezaaid met roze en paarse hartjes in verschillende tinten en maten, creëert een speelse en romantische sfeer die perfect is voor Valentijnsfeestjes, babyshowers, bruiloften of verjaardagen.

De zachte, lieflijke kleuren en het vrolijke patroon maken van elke foto een hartverwarmend aandenken dat de liefde en vreugde van het moment vastlegt.

Laat je gasten poseren tegen deze betoverende achtergrond en geef ze de kans om hun liefde te vieren in een omgeving vol romantiek en plezier.

Een perfecte manier om onvergetelijke herinneringen te creëren die recht uit het hart komen!

Hartjes photobooth achtergrond
Zwart & gouden vorm photobooth achtergrond

 

Zwart & gouden vormen photobooth achtergrond

Voor een moderne en stijlvolle look is onze zwart & gouden vormen photobooth achtergrond de ultieme keuze!

Perfect voor gala’s, verjaardagen, bedrijfsfeesten of elk evenement dat vraagt om een chique en verfijnde sfeer.

Of het nu gaat om strakke lijnen of abstracte patronen, deze achtergrond geeft elke foto een unieke en luxueuze uitstraling.

Laat je gasten poseren tegen deze indrukwekkende setting en geef ze de kans om hun momenten vast te leggen in een decor dat zowel verfijnd als artistiek is.

Een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een backdrop die echt in het oog springt!

 

Las Vegas photobooth achtergrond

Breng de glitter en glamour van Las Vegas naar je evenement met onze Las Vegas photobooth achtergrond!

Deze backdrop, met het iconische “Welcome to Fabulous Las Vegas” bord tegen een achtergrond van fonkelende lichten, creëert een sfeer vol opwinding en entertainment.

Ideaal voor casino-avonden, themafeesten of elke gelegenheid die vraagt om een vleugje Vegas allure.

Laat je gasten poseren als high-rollers of showsterren en maak van elke foto een onvergetelijke herinnering vol glans en stijl.

Voeg een beetje van de magie van de Strip toe aan je evenement en laat iedereen zich een winnaar voelen in deze fantastische Las Vegas setting!

Las Vegas photobooth achtergrond
Zwart & gouden tinten photobooth achtergrond

 

Zwart & gouden glitter photobooth achtergrond

Voor een sprankelende en glamoureuze sfeer is onze zwart & gouden glitter photobooth achtergrond een absolute showstopper!

Deze backdrop combineert de luxe van diepzwart met het fonkelende effect van gouden glitter, wat zorgt voor een feestelijke en chique uitstraling. Perfect voor gala’s, nieuwjaarsfeesten, verjaardagen of elk evenement dat vraagt om een vleugje glamour en elegantie.

De glinsterende gouden details vangen het licht prachtig op en maken van elke foto een schitterend aandenken dat straalt van feestelijkheid.

Laat je gasten poseren tegen deze betoverende achtergrond en geef ze de kans om hun stralende momenten vast te leggen in een decor dat zowel stijlvol als oogverblindend is!

 

Confetti photobooth achtergrond

Breng een feestelijke sfeer naar je evenement met onze confetti photobooth achtergrond!

Deze vrolijke backdrop, vol met kleurrijke confetti in verschillende tinten, zorgt voor een speelse en levendige uitstraling die perfect is voor verjaardagen, bruiloften, babyshowers of elke gelegenheid die om een feestje vraagt.

De vrolijke kleuren en dynamische patronen maken van elke foto een vrolijk aandenken dat de energie en blijdschap van het moment vastlegt.

Laat je gasten poseren tegen deze sprankelende achtergrond en geef ze de kans om te stralen in een omgeving vol plezier en feestelijkheid.

Een ideale keuze voor iedereen die een extra dosis vrolijkheid aan hun evenement wil toevoegen!

Roze glitter photobooth achtergrond

 

Party photobooth achtergrond

Breng de feeststemming naar je evenement met onze party photobooth achtergrond!

Deze levendige backdrop, vol met een mix van felle blauwe, roze en gele kleuren, straalt een energieke disco-vibe uit die perfect is voor verjaardagsfeesten, dansfeesten, of elke gelegenheid die om een feestelijke sfeer vraagt.

De kleurrijke patronen en speelse ontwerpen maken van elke foto een vrolijk en onvergetelijk aandenken, vol met de opwinding van een echte feestavond.

Laat je gasten poseren tegen deze sprankelende achtergrond en geef ze de kans om hun leukste momenten vast te leggen in een setting die vol leven en plezier zit.

Een ideale keuze voor iedereen die een extra dosis feestelijkheid aan hun evenement wil toevoegen!

 

Witte & roze bloemen photobooth achtergrond

Voeg een vleugje romantiek en charme toe aan je evenement met onze roze & witte bloemen photobooth achtergrond!

Deze betoverende backdrop, vol met delicate roze en frisse witte bloemen, creëert een dromerige sfeer die perfect is voor bruiloften, babyshowers, verjaardagen of elk feest dat een vleugje natuur en schoonheid vereist.

De zachte kleuren en het weelderige bloemdesign maken van elke foto een prachtige herinnering die de liefde en vreugde van het moment vastlegt.

Laat je gasten poseren te midden van deze bloemenpracht en geef ze de kans om hun mooiste momenten vast te leggen in een romantische setting vol schoonheid.

Een ideale keuze voor iedereen die een beetje magie en frisheid aan hun evenement wil toevoegen!

Zwart & paars achtergrond

 

Zwart & paars photobooth achtergrond

Voeg een vleugje mysterie en elegantie toe aan je evenement met onze zwart & paarse photobooth achtergrond!

Deze stijlvolle combinatie van diepzwart en rijke paarstinten creëert een dramatische sfeer die perfect is voor gala’s of een andere gelegenheid die vraagt om een gedurfde en verfijnde uitstraling.

De luxe paarse accenten voegen een koninklijke flair toe, terwijl het zwarte canvas een strakke en moderne basis biedt voor schitterende foto’s.

Laat je gasten poseren tegen deze unieke achtergrond en geef ze de kans om onvergetelijke momenten vast te leggen in een setting die zowel spannend als chic is.

Een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een backdrop die echt indruk maakt!

 

Wit & grijs photobooth achtergrond

Voor een moderne en elegante uitstraling is onze wit & grijs photobooth achtergrond de perfecte keuze!

Deze strakke combinatie van helder wit en zachtgrijs biedt een tijdloze en verfijnde basis die bij elke gelegenheid past, van bruiloften en jubilea tot zakelijke evenementen en verjaardagen.

Het neutrale palet zorgt ervoor dat de focus op de gasten en hun outfits ligt, terwijl het subtiele contrast tussen wit en grijs een eigentijdse sfeer creëert.

Laat je gasten poseren tegen deze stijlvolle backdrop en geef ze de kans om hun mooiste momenten vast te leggen in een omgeving vol klasse en eenvoud.

Een ideale keuze voor wie een chique en veelzijdige setting zoekt die altijd in de smaak valt!

Hoe het werkt

Unieke animaties

Elke animatie is speciaal gemaakt om heldere en kleurrijke afbeeldingen te bieden die uw deelnemers zullen aanspreken. Deze animaties zijn klaar voor gebruik, afgestemd op specifieke evenementen.

Fotokaders

Wij kunnen de kader van de foto voorzien met uw eigen tekst of logo. Dit biedt de mogelijkheid om uw evenement onvergetelijk te maken en uw gasten een persoonlijk aandenken mee te geven.

Direct foto’s printen

Foto’s worden automatisch overgezet voor een onmiddellijke afdruk. Bij elk pakket heeft u beschikking tot onbeperkt aantal geprinte foto’s.

Vragen?

Heb je vragen? Mail ons dan naar info@photoboothexperience.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp op de website

× Contact