Photobooth huren Eindhoven

 
Verzorg uw feest met een photobooth in Eindhoven!
399 inc. BTW
  • 5 uren voor € 399
550 inc. BTW
  • 5 uren voor € 550
400 inc. BTW
  • 2 uren voor € 400
  • 3 uren voor € 475
  • 4 uren voor € 550
  • 5 uren voor € 600
  • 6 uren voor € 650
  •  
Populair
39 inc. BTW
  • Vast tarief




Photobooth op maat in Eindhoven.

Maak jouw feest of evenement aantrekkelijk met een op maat gemaakte photobooth van Photobooth Experience.

Wij verzorgen de photobooth voor uw feest zodat u volop kunt genieten met vrienden en familie.

Met onze Fotopaal, Fotospiegel en de 360 video photobooth is er genoeg keus voor ieder feest. Bekijk onze pakketten voor meer informatie.

Waarom zou u kiezen voor het huren van een photobooth?

Een photobooth huren is een fantastische keuze om uw feest wat extra kleur te geven. Onze klanten zijn enthousiast over de photobooth en dit is waarom:

Gemakkelijk te Gebruiken:

Photobooths zijn eenvoudig te gebruiken, zelfs voor mensen die niet technisch onderlegd zijn. Met slechts een paar klikken kunnen gasten hun foto’s maken en afdrukken. 

Leuke en Interactieve Ervaring:

Photobooths bieden gasten een leuke en interactieve manier om zichzelf te vermaken. Ze kunnen verschillende poses aannemen, gebruik maken van grappige accessoires, en direct afdrukken van hun foto’s krijgen. 

Photobooth voor evenement of feest
Photobooth beurs

Photobooth huren in Eindhoven.

Wilt u een photobooth huren voor geweldig feest of evenement in Eindhoven? Wij helpen u! Dit is wat u kunt verwachten van ons:

Lokale expertise:

Photobooth Experience heeft uitgebreide ervaring met evenementen in Eindhoven en de omliggende regio. Door onze lokale aanwezigheid kunnen we snel en efficiënt leveren en installeren.

We begrijpen de specifieke behoeften van evenementen in deze stad en bieden een op maat gemaakte service die perfect aansluit bij de wensen van onze klanten.

Gepersonaliseerde ervaringen:

Bij Photobooth Experience begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden wij volledig gepersonaliseerde ervaringen aan die aansluiten bij het thema en de sfeer van uw evenement.

Van op maat gemaakte fotokaders en achtergronden tot thematische props, wij zorgen ervoor dat elke photobooth-ervaring uniek en gedenkwaardig is voor uw gasten.

Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een groots bedrijfsfeest of een verjaardagsviering, wij passen ons aan aan uw specifieke wensen en behoeften.




Huur nu uw photobooth

Een photobooth huren in Eindhoven is een fantastische manier om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Het zorgt voor plezier, vermaak en blijvende herinneringen voor uw gasten.

Bovendien kunt u profiteren van de sociale media buzz die ontstaat rondom de foto’s die in de photobooth worden gemaakt.

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om een photobooth te huren voor uw evenement in Eindhoven. Wij garanderen dat het een succes wordt!

Of is uw feestje in Den HaagUtrechtAmersfoort of Amsterdam? Ook daar kunnen wij een fotospiegel leveren.

Ledverlichting photobooth

Huur nu uw photobooth

Een photobooth huren in Alphen aan den Rijn is een fantastische manier om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Het zorgt voor plezier, vermaak en blijvende herinneringen voor uw gasten.

Bovendien kunt u profiteren van de sociale media buzz die ontstaat rondom de foto’s die in de photobooth worden gemaakt.

Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om een photobooth te huren voor uw evenement in Alphen aan den Rijn. Wij garanderen dat het een succes wordt!

Of is uw feestje in Den HaagUtrechtAmersfoort of Amsterdam? Ook daar kunnen wij een fotospiegel leveren.

Ledverlichting photobooth
Unieke animaties

Elke animatie is speciaal gemaakt om heldere en kleurrijke afbeeldingen te bieden die uw deelnemers zullen aanspreken. Deze animaties zijn klaar voor gebruik, afgestemd op specifieke evenementen.

Fotokaders

Wij kunnen de kader van de foto voorzien met uw eigen tekst of logo. Dit biedt de mogelijkheid om uw evenement onvergetelijk te maken en uw gasten een persoonlijk aandenken mee te geven.

Direct foto’s printen

Foto’s worden automatisch overgezet voor een onmiddellijke afdruk. Bij elk pakket heeft u beschikking tot onbeperkt aantal geprinte foto’s.

Vragen?

Heb je vragen? Mail ons dan naar info@photoboothexperience.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp op de website

× Contact