Photoboothexperience
Robin van Felius
Robin van Felius
2022-10-28
Was super leuk! Tussenpauzes duurde wel wat aan de lange kant
natascha meertje
natascha meertje
2022-10-26
Photobooth Experience is TOP! Echt een aanrader! Netjes op tijd geleverd en weer opgehaald. Goede kwaliteit foto's en filmpjes. We hebben ervan genoten!! Tot een volgende keer!!!
Ray Singh
Ray Singh
2022-10-23
Gisteren bruiloft van mijn broertje gehad. Dus ook een Photobooth/fotospiegel gehuurd. Super leuke ervaring en echt hele avond mensen in de rij gestaan voor de leuke foto's , kwaliteit ook super !
Havva Yucel
Havva Yucel
2022-10-17
Top ervaring met het bedrijf. Ik heb prettig contact gehad over alle benodigde info voordat ik de booth had staan op onze bruiloft. Er is een mooie template voor mij ontworpen en de fotostrips zijn van goede kwaliteit! Ik wil Sjoerd bedanken voor zijn hulp en dit bedrijf 100% aanraden!!
Sonja Steentjes
Sonja Steentjes
2022-09-30
Voor herhaling vatbaar!! De photobooth was een mooie aanvulling op ons verjaardagsfeest. Fijne communicatie met contactpersoon Asha, denkt met je mee, leuk fotokader ontworpen en na afloop kregen we de foto's digitaal toegestuurd. Veel leuke reacties van onze gasten, kortom een aanrader.
Harpreet K. Gill
Harpreet K. Gill
2022-09-12
De Photo Booth voor 6 uur gereserveerd en vele mooie herinneringen aan overgehouden. Gekozen voor de optie met 3 strips, prachtige geprinte foto's met kader naar keuze (eigen ontwerp/foto/tekst) kwamen er in tweevoud binnen enkele seconden de printer uit. Achteraf alle foto's/boomerangs etc. ontvangen via de mail en zo alles makkelijk kunnen bewaren door deze tijdig te downloaden. Oftewel would recommend. 🙂
B Durkut
B Durkut
2022-09-06
Echt een toegevoegde waarde voor onze bruiloft! De gasten vonden het een geweldige ervaring. Superleuke fotos waren het resultaat. Ze regelen hier alles voor je tot in de details. Kijk niet verder en boek hier:) (BEDANKT BRO!)
Jassin Kumar
Jassin Kumar
2022-09-05
Gisteren hebben wij een Photobooth gehuurd voor een verloving. De opbouw en afbouw is ten eerste gedaan zonder dat ik het door had (wat super goed is)! Bovendien is de kwaliteit van de foto’s super super goed!! Ik ben zeer tevreden over de foto’s en service en zou iedereen aanraden om via photobooth experience een photobooth te huren!
Annemarie Houtman
Annemarie Houtman
2022-09-04
Heb de photo mirror voor een bedrijfsfeest gehuurd afgelopen donderdag. Was echt een toevoeging aan het feest, iedereen bleef maar foto's maken. Goede en snell service en je kunt het fotokader helemaal laten maken zoals je zelf wilt, kleuren, lettertype etc. Echt een aanrader en natuurlijk is zo een photo mirror niet gratis maar deze is zeer scherp geprijsd. Hou dit zeker in gedachten voor een volgende keer.
Amish Khusial
Amish Khusial
2022-08-29
Goede en snelle service bij Photobooth Experience huren! Bedankt voor het compleet maken van ons feestje. Het personaliseren van de kader was een leuke finishing touch! Zeker een aanrader op trouwerijen, verjaardagen en andere feestjes. Bedankt!
Contact

Photoboothexperience 2022 © | Design by Amerweb