Photoboothexperience
Deborah van der Roest-Meijer
Deborah van der Roest-Meijer
2022-07-08
Wij hebben Photobooth gehuurd voor ons groep8 feest! Er was goed en fijn contact met de eigenaren. Voor de fotokader kan je je eigen ontwerp en tekst aanleveren, kwaliteit heeeel goed! Goeie ontwerper. De kinderen vonden de fotobooth fantastisch! Het is simpel in gebruik. Bij het installeren krijg je goede uitleg hoe het werkt en wat te doen mocht er een storing opdoen. Telefonisch goed te bereiken. Onze kinderen hebben echt een top ervaring ermee gehad en vele leuke fotoos als blijvende herinnering mee naar huis genomen! Zeer zeker een aanrader. Bedankt voor alles! Groetjes, Deborah van der Roest
Kavita Chauthi
Kavita Chauthi
2022-07-06
Top service! Mijn gasten hebben ervan genoten en ik heb mooie aandenkens. Zeker een aanrader.
Yvonne Zwart
Yvonne Zwart
2022-06-25
De photobooth op onze bruiloft was een grote hit. Perfecte service.
Giselle van der Star
Giselle van der Star
2022-06-23
echt een top service voor ons bruiloft met hele mooie kwaliteit fotos! snel geregeld, persoonlijk kader gratis ontworpen en fijne communicatie met de aardige medewerkers! de fotobooth werd snel en zonder moeite opgezet en ook weer weg gehaald, zeker voor herhaling vatbaar!
Linda van Ark
Linda van Ark
2022-06-13
Wij vonden de ervaring met photobooth experience echt super! Vooraf was de communicatie heel prettig en snel. De bezorging ging ook volgens afspraak en ze namen de tijd om alles even uit te leggen. Na afloop kwamen ze in overleg met locatie de photobooth ophalen en dat verliep ook soepel. De kwaliteit van de foto’s is ook heel goed en zouden het zo weer boeken voor een feest. Een echte toevoeging op je party of evenement.
Patrick van den Berg
Patrick van den Berg
2022-06-12
Voor onze bruiloft contact opgenomen met Sjoerd, snelle reacties volgde. Op de dag van onze bruiloft stond de photobooth er netjes bij, wij en onze gasten hebben veel lol gehad bij de photobooth. Een mooie herinnering / foto’s aan een mooie dag!
V B
V B
2022-06-09
Top service! Last-minute een fotospiegel gehuurd! Fijne communicatie met vriendelijke mensen! Fotospiegel stond snel klaar voor gebruik en gasten hebben ervan genoten! Helaas was de fotospiegel niet de hele dag beschikbaar, maar dat drukte de pret niet! Zeker een goede toevoeging aan het feest!!
Carlijn van Doorne
Carlijn van Doorne
2022-06-07
Veel plezier gehad tijdens het maken van de foto's. Professionele service, klantvriendelijk en apparatuur is makkelijk te bedienen. Zeker een aanrader!
Agnes Kalika
Agnes Kalika
2022-05-29
Echt een aanwinst op mijn feestje! Mijn gasten ( klein en groot) vonden dit fantastisch!
Annette Hoogerdijk
Annette Hoogerdijk
2022-05-10
Professioneel, klantvriendelijk en apparatuur is makkelijk te bedienen. Veel plezier gehad tijdens het maken van de foto's.
Contact
+31 6 52 52 50 44
Door heel NL en België
Mail ons: info@photoboothexperience.nl

Photoboothexperience 2021 © | Design door mijnwebsiteinorde.nl

Open chat