Door heel NL en België
06 52 52 50 44

Photobooth huren in Westland

Leuk dat je een photobooth wilt huren in de omgeving van Apeldoorn!

Wij leveren de leukste photobooth voor uw:

Als je een evenement plant in het Westland, zoals een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest, overweeg dan eens om een photobooth te huren. Een photobooth is een leuke manier om gasten te vermaken en tegelijkertijd mooie herinneringen te creëren.

Photobooth Experience komt ook in het Westland! Waaronder in plaatsen zoals Naaldwijk, Maassluis, Wateringen en ‘s-Gravenzande. Wij bieden verschillende soorten photobooths aan de fotospiegel en de fotopaal.

Bij ons het heb je ook de mogelijkheid om props en hoeden bij te bestellen zo woren de foto’s nog hilarischer! Wij personaliseren de fotokader en indien gewenst kun je ook een achtergrond erbij huren.

Het huren van een photobooth is exclusief begeleider, ze draaien standalone en spreken voor zich.

Een photobooth is niet alleen leuk voor gasten, maar kan ook dienen als een geweldige manier om herinneringen vast te leggen. Gasten kunnen hun foto’s meenemen als aandenken aan het evenement en het bruidspaar of de organisator kan zelfs een fotoalbum maken om te bewaren als aandenken aan de dag.

Als je een evenement plant in het Westland, overweeg dan zeker om een photobooth te huren. Het is een leuke en interactieve manier om gasten te vermaken en tegelijkertijd mooie herinneringen te creëren.

Unieke animaties
Elke animatie is speciaal gemaakt om heldere en kleurrijke afbeeldingen te bieden die uw deelnemers zullen aanspreken. Deze animaties zijn klaar voor gebruik, afgestemd op specifieke evenementen.
Fotokaders
Wij kunnen de kader van de foto voorzien met uw eigen tekst of logo. Dit biedt de mogelijkheid om uw evenement onvergetelijk te maken en uw gasten een persoonlijk aandenken mee te geven.
Direct foto’s printen
Foto’s worden automatisch overgezet voor een onmiddellijke afdruk. Bij elk pakket heeft u beschikking tot onbeperkt aantal geprinte foto’s.

Vragen?

Heb je vragen? Mail ons dan naar info@photoboothexperience.nl of stuur ons een berichtje via WhatsApp op de website
Translate »